Outreach & Aktiviteter

Outreach

Torsdag kl 18.00 inför kvällsmötet.

Fredag direkt efter lunch & kl 18.00 inför kvällsmötet.

Lördag direkt efter lunch & kl 18.00 inför kvällsmötet.

Vi startar alltid upp tillsammans utanför kyrkan (på baksidan vid Restaurangen)
(Om det mot all förmodan skulle vara dåligt väder startar vi upp inne i kyrksalen istället)

Sjukamp uppe vid Skatås friluftsområde kl 13.30.

Vägbeskrivning

Enklast åker du bil och slår in “Skatås motionscentrum”
Om du åker kollektivt behöver du komma med spårvagn nr 1 som avgår 13.00 från Olskrokstorget mot Östra sjukhuset. Byter vid Munkebäckstorg till vagn nr 5 mot Länsmansgården. Går av vid Welandersgatan. Därefter är det ca 13 min promenad (900m) upp till Skatås motionscentrum.
När du ska hem får du gå ca 15.15 till Virginsgatan och ta spårvagn nr 3 Mot marklandsgatan senast kl 15.45 och går av vid Olskrokstorget utanför kyrkan.

Fredag eftermiddag

Inomhusaktiviteter på Serneke Arena Kviberg kl 14.00 Beachvolleyboll, Shuffleboard, gym.
OBS Du som vill spela Beachvolley behöver anmäla det vid Infodisken i kyrkan!
Banor är bokade mellan kl 14-15. Därför behöver du åka tidigare från outreachen!!

Det finns möjlighet att duscha vid anläggningen efteråt.
Kostnad för Beachvolley eller Shuffleboard ingår i konferensavgiften. (Men inte om du vill gymma, det får du betala för själv)

Lördag eftermiddag

Utomhusaktiviteter vid Serneke Arena Kviberg kl 14.00 Fotbollsturnering, Kubb, utegym. Ingen kostnad!

Vägbeskrivning till Serneke Arena Kviberg

Med bil åker du till Krutvägen 2-4 Prioritet Serneke Arena.
Med spårvagn tar du nr 6 till Beväringsgatan.
Sedan är det 2 minuters promenad till Prioritet Serneke Arena.
Tillbaka till kyrkan åker du samma spårvagn mot Länsmansgården.
Eller med bil till Redbergsvägen 19